Welkom op de ATB-Site Kampen

Up


Het ICqT 2006 ATB Team

 

Home
Moab 2005
Nieuws
Sponsors
Foto album
Agenda
Leden
Forum
                

  Email naar Jacques Junte

Email versturen

 

 


14 december 2005
Rob en Antsje hebben een zoon gekregen. Zijn naam is Thijs. Thijs weegt 1695gr.
Gefeliciteerd!!
11 februari 2005
Het Forum (http://forum.icqt.nl) is tijdelijk niet bereikbaar. Door een foutje van Frankie "Keigaaf" van Tuyl is onze database naar z'n grootjen..........Wij zijn hier niet blij mee.
05 november 2004
Geachte vage fietsvrienden,
 
Er zijn in november niet zo veel tochten op zondag daarvoor
in de plaats gaan we misschien op een zondag een keer een uitgezette ATB-tocht rijden.
Ook heb ik enkele ATB-tochten op zaterdag erbij gezet.
 
Hier de data's : zaterdag's "niet verplicht" , zondag's wel "verplicht"
 
  • zaterdag 13 november in Nijverdal - start tijd  vanaf  09.00 uur

     

  • zaterdag 20 november in Heerde - start tijd vanaf  09.00 uur

     

  • zaterdag 27 november in Wapenveld - start tijd vanaf  09.30 uur

     

  • zondag 28 november in Apeldoorn  vertrek vanuit Kampen om 08.30 uur
de garoeten en cu
 
Tino
08 oktober 2004
Bij de Fam. Flier gisteravond twee zonen geboren. Maarten is geboren om 23.09 uur en Jorden om 23.27 uur. Beide jongens zijn gezond!

Gefeliciteerd, Jessica, Ferdinand en Thomas names het ATB Team

04 oktober 2004
Heren,
 
Zoals enkelen van jullie al weten hebben we een nieuwe broeken sponsor
te weten Van Buren Bouwmaterialen met het hoofdkantoor te Nijverdal.

 
Het merk van de broeken is het zelfde als wat we nu hebben.
Ik vraag jullie dan ook even de maten van de broeken aan mij te mailen.
Zowel van de korte als van de lange broek. Als het kan deze week.
 
Voor de nieuwsgierigen onder jullie hierboven de website van de nieuwe sponsor.
 
Bijna was het contract niet doorgegaan omdat het er even op leek dat de top renner Rob Kalter uit IJsselmuiden de ploeg zou verlaten. Gelukkig voor ons werd met een flinke financiële injectie  Rob Kalter voor ons behouden. De eis van Kalter dat de hele ploeg voor 1 januari 2005 op Giant moet rijden heeft hij afgezwakt tot 1 september 2005. Hij hield hierbij rekening met de nieuwe gezinssituaties van sommige renners. Wel gaf hij aan dat ze hem dan niet in de weg moesten rijden.
 
Verder gaf Kalter aan dat hij het komende Toertochten-seizoen met vertrouwen tegemoet ziet, zolang het maar niet regent, sneeuwt. vriest of waait
 
29 september 2004
Mariska, Bram hebben een dochter bij en Jessie een zusje. Ze heet Jill, is geboren op
woensdag 29 september 2004 om 18.07 uur. Ze weegt 4370gr. en is kerngezond.

Gefeliciteerd, Mariska, Bram en Jessie names het ATB Team

29 september 2004

Maandag  20 september                                                            extra sport editie   € 2,95

             DE  TELEGRAAF

SPORTNIEUWS

 

Lance Armstrong: Tour de France  6 x

Robbie Kalter: Houffalize ATB 6 x

Tijdens het Ardense mountainbike weekend is het Kalter gelukt om voor de 6e keer toe te slaan. Waar eerder Lance Armstrong voor een daverende stunt zorgde door de Tour de France voor de 6 e maal op zijn naam te schrijven, was het nu de beurt aan Kalter om ook in wieler geschiedenis boeken te etaleren. 

Weliswaar was het Armstrong die de aandacht in positieve zin op zich vestigde, Kalter was uiteraard weer negatief in het nieuws. Na al 5 keer eerder gefaald te hebben in de Ardennen was het nu voor de 6de keer raak. Er werd niets gepresteerd door deze renner die door het leven gaat als niks kunner. Hij kan niet klimmen, dalen, sturen, niet in de modder, niet in de sneeuw, niet in het zand kortom eigelijk helemaal niets. Van dit alles was er veel aanwezig in de Ardennen, vandaar ook weer dit teleurstellende optreden. Hijzelf zag dit uiteraard anders.

“Zoals voor zovele groten op deze aarde wordt er ook voor deze fantastische coureur een film gemaakt. Deze film gaat over mijn sportcarrière met dieptepunten en oneindig veel hoogtepunten” aldus Kalter die de pers in een  speciaal daarvoor ingerichte ruimte te woord stond.

Het plan is dit jaar al tijdens de ronde van Tjechie ontstaan. De plannen en het draaiboek zijn de laatste maanden verder uitgewerkt.  “Het heeft natuurlijk vrij lang geduurt omdat alle successen de revue zijn gepasseert, en tja dan ben je nog wel even bezig. Wat we afgelopen weekend in de Ardennen gedaan hebben is het volgende: we wilden tijdens deze onbelangrijke trainings stage kijken hoe we het een en ander goed in beeld konden brengen.  Dat kun je alleen doen door ook pour suvants in beeld te brengen. Omdat niemand deze rol wilde spelen is besloten dat Kalter dit zelf maar op zich moest nemen.  “Ja, dit was natuurlijk wel de moeilijkste rol van mijn leven. Ik ben dat niet gewend om er zo achteraan te fietsen. Ik moest zelfs af en toe lopend naar boven gaan, anders zou ik de andere renners weer inhalen”. Dit zegt natuurlijk niet alleen wat over de klasse van Kalter zelf maar zeker ook wat over kwaliteit van de andere renners.

“Ik moest af en toe gewoon in de remmen knijpen om niet toch tete de la course te rijden, ik heb ik me een keer expres laten vallen tijdens een val van Herman Gouloises.

Gelukkig kreeg ik door deze val een slag in mijn wiel, waardoor ik iets meer kracht moest geven. Ik hoop alleen niet dat het op de beelden is te zien”.

Het trainings weekend was georganiseerd door enkele beginnende ATB fanaten. Kalter ontving vrij kort voor het weekend de uitnodiging van dit groepje amateurs. Het was bedoeld om deze jongens de basis beginselen van het ATB en bij te brengen. Een leuk idee, maar het kwaliteits verschil was te groot.  De jongens waren enthousiast en wilden zelfs al mijn kosten zoals hotel, masseuses, eten e.d. voor hun rekening nemen.  “ik heb die gasten verteld dat dat niet nodig was en dat ze dat beter in hun opleiding kunnen stoppen, want beroepsrenners zullen het nooit worden”.  “Maar het blijft altijd leuk om eens te zien of er nog aanstormend talent in Nederland onderweg is, helaas het bleef windstil. Ik vind dat natuurlijk wel jammer, zo blijft de druk op mij bestaan tijdens olympische spelen en andere grote sportevenementen. Aan de andere kant wordt je daar ook in begeleid. (Ted Troost red,)”. 

Als we de koers op de zaterdag, de eerste dag , oppakken zien we een compact peloton naar de Redoute gaan. Normaal gesproken zou Kalter hier het verschil al maken, ditmaal dus niet. Het was Patrick de Lonely die alleen als eerste boven kwam. Kort daarachter kwamen Hazelhoffski en Flieres. Op 20 seconden kwam  Gouloisses boven en op 35 seconden kwam  Japie Grenco “aanstormen”. Aanvankelijk was Kalter bij Japie Grenco gebleven maar hij kreeg instructies om nog achter Chocolade  Jakkes binnen te komen.

“Ja, dat was natuurlijk even slikken. Zie je daar zo die Remi naar boven fietsen terwijl je van je zelf weet dat je daar ongeveer 2 minuten voor zou fietsen. Erg zuur is dat”

Op de tweede klim, de atb kant van de Redoute, eigelijk weer hetzelfde verhaal.

“hier moest ik zelfs gaan lopen om de andere ‘renners’ niet in te halen, sommige coureurs zien niets meer en rijden gewoon blind een pad in.” Chocolade Jakkes werd een half uur later terug gevonden. “Je zag aan die gozer dat hij totaal de weg kwijt was, hij zag zo bleek”.

Verder verliep de eerste dag zonder veel incidenten. “Af en toe deed iemand net of hij een lekke band had, om weer even bij te komen van het “moordende’ tempo, aldus Kalter na afloop van deze rit.  ’s Avonds werd Kalter getrakteerd op een etentje als dank voor zijn tips en goede adviezen.  “Dit kon ik wel waarderen, en daaraan kun je ook zien dat het beginners zijn. In het echte wieler wereldje kan dit natuurlijk niet, dat is veel harder en moet je kunnen uitdelen en incasseren”. “Het was ook leuk om ’s nachts die gasten te horen snurken. Een teken dat ze toch wel diep gegaan zijn, er lag er zelfs één te schreeuwen in zijn slaap  ha ha ha”

De tweede dag begon al vroeg. “Het was ideaal voor mij; mist, koud en goede benen”.

Maar helaas besliste regisseur dat hij nog niet voldoende pour suvant beelden had en moest Kalter deze rol weer spelen.  “En dan zie je dat die andere jongens ook overmoedig worden”  Hazelhoff had wat trucjes van Kalter gezien en wilde dit nadoen in een afdaling. “als je in zo’n eenvoudige afdaling al onderuit gaat, ben je nog lang niet klaar voor het grote werk” aldus een getergde Kalter.  Patrick (Remi) de Lonely en Fredinand Flieres waren niet meer opgestapt deze tweede dag. “Ik had het gisteren al gezien bij die gasten. Ze zaten er kompleet door. Ze zijn ‘s nachts stiekem afgevoerd met dezelfde wagen die Chocolade Jakkes z’n pillen kwam brengen.” Ik dacht eerst dat die gozer de spuit in z’n verkeerde poot had gezet; wat reed die gast beroerd naar boven zeg. En dan alleen maar klagen over z’n remmen. Die gozer rijd met XTR en dat zal dan nog niet goed zijn? Volgens de andere coureurs uit zijn team spuit Jakkes nooit maar slikt hij”  De enige die veel met de tips van Kalter deed  was Japie Grenco; hij reed een fantastische gelijkmatige race.  “Ja “aldus Kalter  “het was een gelijkmatig slechte race, maar je zag progressie, hij werd steeds slechter” lachte Kalter.

Op het eind van de tweede dag had Kalter er genoeg van en mocht van de regisseur laten zien hoe het er in de film echt aan toe zal gaan.  “Een korte felle demarrage en van die gasten heb ik niets meer vernomen, in de klim reed ik weg en in de afdaling heb ik deze voorsprong nog verder uitbouwt. Ik heb ze pas op de camping terug gezien.” Hier was Kalter niet zo over te spreken. “Een man van mijn kaliber laat je niet op een camping voor € 0,50 douchen tussen het gewone arbeidersvolk  Een jongen als Hazelhoff zal zich daar best lekker gedoucht hebben, maar voor mij was het maar behelpen. Ik ben door al mijn successen in mijn leven toch een bepaalde luxe gewend, als je al dat prijzengeld optelt………” Gelukkig kreeg Kalter op de terugweg nog een diner aangeboden door deze toch wel sympathieke coureurs.  Kalter heeft op zijn beurt deze beginnende renners uitgenodigd op een receptie die hem was aangeboden voor zijn verdiensten voor de wielersport. Deze receptie werd gehouden in het Dolfinarium in Harderwijk. Hier werd de joviale, sympathieke, spontane Kalter gehuldigd door alle grote coryfeeën  uit de sportwereld.  Voor de fans kondigde Kalter aan dat zolang er geen goede opvolgers zijn hij voorlopig nog wel even het voortouw zal nemen.  De volgende ronde waar u hem in aktie kan zien is de ronde van Hattem  a.s. zondag vanaf 10 uur. Kaarten € 5,00 per stuk. 

20september 2004
Houffalize et Auwaylle 2004
 

La redoute  du vin, du pain et la chocolade Jacques.
La  Gouloisses  du brandhout

Fliéres  et plakkert du horse categorie
Hazelhoffski  et qelce al nous tres importante.

Lundi   20  SEPTEMBER  2004                                                                                             EXTRA  SPORT  EDITION  €  3,20

 

                 L’EQUIPE   DU   FRANCE

 

Lance Armstrong / de la tour de france:    6  x 

Robért  Kalter / Mountainbike  Houffalize:   6 x

 

C’nest pas du route Houffalize du Robért Kalter a la du six  champions du klasse.

On venre du tu es fume, il est nest pas. Houffalize pur sang et incredible.


Lance Armstrong al la du Tour du France et Robért a la du  spectacle de la Houffla.

Le Tour dans de parte a vinq houre te sur place a la derailleur.


Kalter  sept huit neuf a la du Redoute.

Malmedy, Vielsalm , Kroatië  et de la Tjechie 2004 dans la tu  Houffalize.

Et  2002  dans de depart et victorie  Filip  Meirhage.

2004  le victorie Kalter du magistrale.

Kalter  superbe dans la Hazelhoff, Jaap de la Hattém, Patrick the Lonely, Ferdinand Fliér, Herman Gouloises,  Chocolade Jacques  et Jean  Pur Suvant et Tete de La  Course.

Le peleton  arrive a la deux minutes  et tres importante de la course.

Les miserables du la Hazelhoff et tres bien de la sur place. Gouloisses qelce nous alons brandhout de last climb.

 

Jaap de la Hattem  is huit neuf dix al la parterre.  Chocolade Jacques: tu es fume incredible.

La Ferdinand  Fliér  du plakkert a  horse categorie. 

A la  45 km  Kalter  du champ a la victorie  di  magistrale.  Jan Pur Suvant arrive a la deux minutes.

Ce’st la una editie francais,  la edition du  Pays Bas  a la   24  september 2004.
 

14 september 2004
Weekend Ardennen informatie!
 
Zaterdag 18 september 2004:

07.30 uur: Vertrek vanaf carpoolplaats De Maten.

07.45 uur: naar Hattem waar we Jaap ophalen
08.00 uur: naar Wapenveld waar we Jacques ophalen.
 
dan richting Aywaille (Belgie) onder weg even een bakkie doen (vlak voor Venlo)
 
12.30 uur: aankomst, even wat eten van je zelf mee genomen lunchpakket
12.45 uur: een hoteltje zoeken (http://users.skynet.be/ardenneshotel.be/) is dit wat?
14.00 uur: ongeveer 3.5 uur atb-en
19.00 uur: ergens in Aywaille wat eten

Zondag 19 september 2004:

 

08.00 uur: Zondag ontbijten om  "als we wakker zijn"  daarna met de auto naar Malmedy
10.30 uur: weer 3.5 uurtjes atb-en
14.30 uur: terug noar huus maar onderweg nog wel even wat eten natuurlijk.
 
Wie gaan er mee en hoe
 
Herman, Rob, Jaap, Jacques, Jan , Ferdinand, Tino
en 2 vrienden van Ferdinand uit Tilburg.
 
Vervoer :

Auto 1: Herman en Jacques met busje van GMB / Goulooze  voor de fietsen.

Auto 2: Rob voor de Coureurs ( Tino en Jaap )
Auto 3: Ferdinand en Jan rijden samen omdat zij alleen zaterdags gaan
Auto 4: De twee "vrienden van Ferdinand " gaan op eigen gelegenheid.

 

Als je wat toe te voegen hebt hoor ik het wel, email naar hazelpenne@wxs.nl

Mobiele nummers voor de thuisblijvers:

Herman 0651-849510
Tino 0628-921143
Rob 0620-019556
Ferdinand 0620-443638
Jacques 0621-205989
   
   
   

 


 

07 september 2004
In het weekend van 17/18 september 2004 zal weer een ATB weekend in de Ardennen georganiseerd gaan worden. Info volgt z.s.m.

Volgende personen hebben zich aangemeld:

Tino, Herman, Rick, Rob, Jaap, Ferdinand, Jan,
 

07 september 2004

 

Website is online.